This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Bebica Moja

 

 

Posmatram oko sebe i razmišljam gde ode moj život. U praznu prazninu!!?? Sada sa mojih četrdeset i kusur godina sama provodim usamljeno vreme u ovom trosobnom stanu. Bez ljubavi, bez pažnje, bez igde ikoga.
 Upoznala sam jednog mladog čoveka i to kako drugačije nego na način kako je sada u trendu. Preko interneta. Ta čudna i svakim danom sve naprednija tehnologija ne možemo zaustaviti i da želimo jer nam se ona nameće sa prilikama koje se susrećemo i životom kojim živimo. Nemam gde da izlazim, prijatelji zaboraviše me, rodbina otišla po svetu a komšije gledaju svoja posla. I gde da nadjem razonodu i izlaske osim popularnih izlazaka na internetu i to na sajtu za upoznavanje osoba raznih godina i dobi. Hmmm prava gužva. Kao u realnom svetu 
U kratkim crtama internet je kao jedan veliki grad ali virtualan i u njemu se ne nalaze virtualne osobe već prave osobe ali sakrivene iza sopstvenih maski.
 Neprestano mi se javlja taj mladić koga sam upoznala. Kaže, ima 33 godine što je dosta mlado za mene a ja mnogo stara za njega.
Pa ipak on se neprestano javlja meni email- om i to po desetina poruka dnevno. Piše mi kako je...... kako mu je na posao..... kako mu je teško da nadje devojku kakvu bi hteo da nadje.
 Verovatno sam se sažalila na njega podsećajući se sama da sam i ja bila slična kao on u tim godinama i zato mu stalno odgovaram na poruke i pružam mu neke svoje savete i lična iskustva. A kao da je to mene negde daleko doguralo. Sama u stanu. Sama i zaboravljena.
 Nešto me privuklo kod tog dečka. Ne znam šta ali sam osećala neku dozu simpatije prema njemu. Kako mu svakim danom sve više dajem savete osećala sam se kao da sam neka njegova starija.... bliža rodbina, nisam mogla da opišem taj osećaj samoj sebi ali je taj osećaj bio toliko dovoljno jak i snažan da sam ja njega pozvala da se upoznamo i da se nadjemo i to gde drugde nego u mom stanu.
 Ne znam šta mi je to bilo da sam ga pozvala kod mene u stan. Ja to nisam nikad uradila da tek tako pozovem nekoga kod mene osim sada ali toliko se ja i on čujemo i toliko smo se ja i on zbližili šaljući po desetina poruka dnevno da sam dobila utisak da ga poznajem celog života i nisam mogla gajiti nikakve sumnje prema njemu.
 Sledećeg dana je došao u zakazano vreme. Odaje utisak pristojnog i otmenog mladića i ima fine manire. Došao sa sitnim gestom kao što su kolači za uz kafu i još po neke sitnice koje ja na to nisam obraćala pažnju.
 Počeli smo pričati o svemu i svačemu. Mnogo me iznenadio sa njegovim razmišljanjem i pogledom na svet. On možda ima 33 godine ali sigurno ima svest i način razmišljanja koje prevazilazi i mojih četrdeset i nešto godina.
 Dok mi priča njegove doživljaje obratila sam pažnju kako me pogledom celu blago gleda. I ja nisam skidala poglede sa njega. Visok, mršav netipičan balkanski tip muškarca. Pomislih u sebi kako nisam takvog odavno srela i osetila kraj mene.
 Sa fotelje prelazim da sedim na krevet zabacujući ruke nazad. Prestao je pričati svoje priče i za trenutak me pogledao. Želeo me. A i on je znao da ga želim. Možda ima zrelost svesti iskusniju od mene ali znam da nema iskustvo kao što ja imam. Prilazi mi i kako ja opuštena sedim na krevet on padne na kolena i gleda u mene u predelu mojih grudi. Na moje iznenadjenje on me zagrli celu sa njegovim rukama prislonjujući njegovo lice mojim grudima. 
 Ohhhhhh Bože struja prodje kroz mene u tom trenutku. Iznenadjena sam bila ovim prijatnim gestom. On me toliko jako grli, skoro da mogu da čujem njegove uzdisaje od užitka što me je osetio tako blizu njega.  
 Ne znam šta da radim. Od neznanja zagrlih i ja njega uhvateći u zagrljaj njegovo lice. Govorim mu da je sve u redu, da nema čega da se boji jer mi je ostavio utisak sramežljive i bojažljive osobe.
 Počeo je licem maziti me kao malo dete. Ljubi mi bluzu koju sam imala na sebi želeći da oseti moje grudi. U meni je počela da raste toplina. Znam kako će ovo sve završiti ali i moja dugogodišnja apstinacija mora jednog dana doći kraj, pa neka bude to i ovaj dan sa ovim mladim muškarcem.
 Odmaknem njega za trenutak od mene. Lagano skidam bluzu spuštajući je na krevet............. otkopčavam tesni Brus gde se krije ono što priželjkuje..... ali polako......, da bi uživao u užitku celog dogadjaja koji gleda. Otrkile su se moje bradavice a on iznenadjen i sav usplahiran ih je pogledao. Gledao kao malo dete. Kao malo dete koje želi da liže majčine grudi. 
 Krenuo je ustima prvo na levu bradavicu nežno sisajući svaki deo. Ohhhh moje srce sve jače kuca. Ja žena koja nikad nije osetila dečiju nežnost a on čari i nežnost starije zrele žene. Kako smo se samo našli ja i moja Beba.
 Ljubi mi bradavicu, jezikom prelazi preko nje, a ja jecam od sve veće topline koje me lagano obuzima. Zabacujem glavu iza ramena, rukama mu lice milujem pokazajući mu da predje na desnu bradavicu. Poslušno je prešao i ponovo nju ustima uvlači svaki deo bradavice, osećam dok je ustima uvlači, jezikom prelazi preko vrha bradavice.
Pomislim u sebi kako samo radi sa tim jezikom!!!!
 Osećam njegove ruke na mom golom telu i mazi mi deo ispod ramena blizu mojih grudi. Uuuuuuhhhhhhh tu sam najnežnija i sva sam napaljena od njegovog dodira.
  Od siline napetosti i uzbudjenja pohotno sam se sručila na krevet nadajući se da neće prestati sa onim što mi radi. Moje malo dete. Moja mala Bebica............. Bebica Moja.
 Obljublju je mi celo telo .....stomak......grudi.......sveee......i za trenutak je prestao. 
Šta je bilo Bebice Moja ?? Zašto si stao moj maleni?? On ustade skine sa sebe ono šta je imao i opkorači me celu. Mogla sam osetiti njegovo nabreklo medjunožje i njegovu uzdignutu muškost na mome telu.
 Lagano je počeo trljati svoje medjunožje o mom telu stimulisaći mi celo moje telo za požudom, dok ja u tom trenutku ugledah njegovo obrijano medjunožje što je mene još više uzbudilo do tog stepena da sam mogla odmah da svršim.
 Njegova ukrućena muškost je dostigla vrhunac njegove erekcije i ja je uzimam u ruke i lagano trljam o meni. Aaaaaahhhhhh kako je samo tvrd, kako je samo veliki, kakva muškarčina je Bebica moja. Hoću da te imam, da te osetim, daj mi ga maleni moj, daj mi tvoju slatku spermu.

 Trljam njegov penis o mome telu grubo hvatajući ga sa obe ruke, požudno i nezasito. Hoću da osetim toplinu njegove muškosti, vrelinu njegove sperme preko mojih grudi, da ih mazim prekrivena njegovom dragocenom tečnošću koju ima u sebi i koju je čuvao za mene.
 Hajde Bebice Moja, hajde maleni moj, poprskaj me sa tim mlazom sreće koje držiš u sebi. Dostigni onaj vrhunac koji nisi skoro osetio......... tako Bebice Moja........jeste Bebice Moja...... još Bebice Moja.....još samo malo Bebice Moja...... tu je Bebice Moja ........čujem kako stenješ Bebice Moja........... znaš da dolazi sretni trenutak Bebice Moja........hajde Bebice Moja......možeš ti to Bebice Moja .......hajdeeeeeeeee..................ohhhhhhh.......... evo ga .......... samo što nije...... poprskaj me Bebice Moja.......poprskaj meeeee....aaaaaaaaahhhhhhhhhh .......BEBICE MOJAAAAAA.
 

 Prekriva me spermom preko celih grudi nezaustavljivo. Izbacuje mi zadnje kapi njegove energije, njegove muškosti na celo moje telo. Rukama mažem sebe njegovom spermom dok me on pohotno liže svu umazanu njegovom erotičnom tečnošću. Ooooohhhhh kako se lepo osećam sa mojom malom Bebicom. 
 Moj maleni. Pružio mi je užitak kakav nisam skoro imala. Tolike godine iza mene a ja tek sada se osećam ispunjenom. Ispunjena željom da imam svog malenog, svoju Bebicu makar i ovako.
 Obećava da će doći kod „mame“ jedanput nedeljno a pri tom on će celu nedelju apstinirati da bi opet na kraju ponovo osetila njegovu sakupljenu energiju njegove muškosti.
 Sledeći put ja ću biti ta koja će mu pružiti nezaboravno iskustvo jer on je moja Beba, moja Bebica, Bebica Moja.

Autor malischa, 04 Septembar 2008 19:00 | erotske priče | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Dodaj komentar
Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS